30 de comentarii la „Bârlad (1)”

 1. Amintiri deosebite, ma impresioneaza pina la, lacrimi,am iubit si iubesc acest oras,este orasul meu natal!

  1. Locurile de muncă se caută, se oferă sau se creează. Oricum,
   (exceptând ultima perioadă cu pandemia și persoane defavorizate de-adevaratelea), restaurantele, bodegile, marile și micile magazine, locurile de plimbare, listele de asistați social, parcările si traficul auto, etc. au fost pline.

   1. Ați scos două fraze din cel mai adânc puț al gândirii.
    Bravo!
    Dacă eu caut(am 60 de ani), de oferit nici vorbă și de creat cu atât mai puțin, ce fac?
    Se caută, dar ați văzut ce oferte sunt?
    Nu mai postați, dacă nu știți ce se cheamă a caută un loc de muncă, și cât vă costă să acceptați un salariu mizer numai pentru a supraviețui.
    O zi bună.

    1. Scuze că nu am primit notificare privind replica dv. Abia acum (după o jumătate de an) am intrat pe conversații. Dacă mai sunteți interesat, functie de ce știți, ce puteți, ce vreți să faceți, încerc să vă ofer un loc de muncă și un salariu corespunzator. Tel. 0740159149.

 2. AMINTIRI FRUMOASE DIN
  TINEREȚE CU FRUMOSUL
  MEU ORAȘ, BÂRLAD CE BINE
  ERAM, TINAR ȘI FERICIT….!!!.

 3. Orașul unde am învățat și încă mai lucrez …..acuși….acuși la pensie ! Orașul unde am alergat la zeci de concursuri pe stadionul vechi și unde am fost de multe ori campioană județeană. Te iubesc BIRLAD !

 4. Un oraș superb,orașul unde m-am născut și am crescut…păcat că pt a descoperi unele sentimente pt ceva sau cineva uneori trebuie sa pleci departe…dar mereu mă întorc cu mare drag in vizita la părinți…

 5. Orasul cu cele mai frumoase,stilate si elegante fete din Moldova . Un oras micut, curat si plin de oameni superdotati intelectual si nu numai . Liceul Codreanu in jurul anilor 80 dadea in medie 25 de studenti din 28 de elevi ai unei clase( nu toate clasele terminale dar ….. multe)
  .Orasul cu cea mai mare Gradina zoologica din Moldova si cea mai mare Gradina Publica . Sunt mindru ca sunt birladean Cite orase din Romania au echipe de rugby si oare cite orase romanesti au dat domnitori romanilor ca Barladul ?

  1. Foarte adevărat spuneți eu sunt venerica în Bârlad prin ani 83 dar miam dorit sa locuiesc în Bârlad și sa lucrez ca filatoare a fost o dorința dar copii mei sau născut și au crescut în orașul Bârlad și da suntem mândri ca avem un oraș mic dar pe placul tuturor

  2. Ca un absolvent de MF la Codreanu in 1990, va voi spune ca memoria va joaca feste. Clasele aveau fix 36 elevi. E drept, din clasa noastra au ajuns 36 de studenti, nu doar 25…

 6. Bârladul oraşul in care câinii umblã in haite,super aglomerat,plin de bişnițari la piațã,strãzi vai de mama lor,fàrã luminã seara,fațade de blocuri deplorabile,apa la preț de aur ,etc.Ãsta-i Bârladul de azi!Mi-e dor de Bârladul de altã datã.Aaaa sã nu uitãm de covrigii dați legați cu sfoarã!La naiba cu igiena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *