Judeţul Hunedoara (2)

Vaţa de Jos anii 1960

Geoagiu-Băi anii 1960

Haţeg anii 1960

Simeria 1963

Motel Cinciş 1972

3 comentarii la „Judeţul Hunedoara (2)”

  1. Ce FAIN ??? Mulțam frumos ?❤️? Mi-am adus aminte de copilăriea fericită și împlinită… fără griji Tatăl meu ❤️? a venit din Cluj,satul Cublesul -Somesan ??????? și sa angajat la mină… și a rămas ??? aici, celelalte rude sau întors la Cluj.Ati trezit în mine ??? amintiri de neuitat,amintiri frumoase ?❤️???⭐?

  2. Frumos, Minunat ❤️❤️❤️❤️❤️?? Copilăria mea ???,a surorii mele Cozma Margareta Maria,a fratelui meu drag ❤️ Peterfi Gheorghe Arpad…aici Am umblat la școală… Am lucrat la Uzina Auriferă,, Șteampuri… m-am căsătorit în satul tatălui meu drag ❤️ Cublșul -Someșan, și după ani, Am revenit în orașul meu natal drag ❤️ de unde Nu Am să Mai plec Niciodată ?? Am un Fiu, IANCU Kovacs Peterfi ❤️❤️❤️❤️❤️ care a terminat Doar liceul teoretic,,Avram -Iancu,filologie…clujan get beget, Mîndră tare de Fiul meu IANCU ❤️❤️❤️?? și orașul meu BRAD ?? Dar de suflet și inimă ?❤️?❤️? a fost și va rămîne Cluj Napoca ?????

  3. Orasul meu natal am stat in blocul turn 13 la etajul 3 cu inca 4 surori nu mai locuieste nici una in Petrila diar una singura care este la Valea lupului ea este cea mai apropiata de locul natal Petrila ,imi este foarte dor de acel loc ,????????????????fiind departe prin Dolj nu am cum sa ajung foarte des acolo dar sunt sufleteste nu voi uita niciodata acel loc care este superb.Imj este dor de tine PETRILA.????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *